maandag 7 september 2009

Mirror with a drawer /altered book

Ik wil hier toch nog even laten zien wat we tijdens de zomerworkshop van 23 augustus hebben gemaakt. Er staan meer foto's op mijn workshopblog.

We hebben een kapspiegeltje met lade een geweldige oude look gegeven en heerlijk Shabby gepimpt. Het resultaat is heel erg mooi geworden. In het laatje kun je speltjes, sieraden enz bewaren maar het is ook erg leuk om op het spiegeltje een foto te plakken en in het laatje een mini boekje te bewaren.
Het was heel leuk dat iedereen er toch iets van zichzelf van heeft gemaakt.

These are the project we made at the workhop I was teaching in august.
We altered a Mirror with a drawer in a Shabby/vintage style. We had so much fun with this and the results where beautiful.
We hebben ook een oud kinderboek in een nieuw jasje gestoken met heel veel boekbinderslijm en gesso. Ook hier was het resultaat geweldig. Voor degene die hem nog niet af heeft: als je de foto's van de voorbeelden graag wilt zien mail me dan even dan stuur ik ze door.

And we altered an old children's book with a lot of glue and gesso. The results where gorgeous.

Ik geef nog een aantal vintage workshops in Heesch bij Creatief met Foto's.

Uitgaande van een combinatie van nostalgisch papier van K&Company Ancestry, G45 en Webster Pages gaan we een aantal 12”x12” lay-outs maken helemaal in mijn scrapstyle en in de sfeer van toen.

Uitgebreid aan de orde komt het distressen/oud maken van zowel foto’s als scrapbookmateriaal m.b.v. lace-cardstock, stempelen, inkten en verven. De lay-outs worden afgewerkt met kantjes, bandjes, knopen, bloemen, nostalgische plaatjes/tekeningen enzovoort. Maar we zullen zeker ook materiaal gebruiken dat eigenlijk niet bedoeld is om te scrappen....

Je kunt je nu inschrijven voor 3 oktober en 22 novenber.
Kijk hier maar even dan zie je alle details.

I'm going to teach some vintage workshops for a Dutch magazine and store. We are going to make some vintage layouts with the beautiful papers from K&Company Ancestry, G45 en Webster Pages.
The techniques i'm going to teach are distressing the photos and papers, ink, gesso and paint. And I,m teach you how you can use some non traditional products on your pages.

More information here.


Hugs
xxxx

17 opmerkingen:

Janiel/ janny zei

OMGosh THIS IS BEAUTIFUL!!!!!
LOVE IT!!!!
THe details are FAB!!
hugs janny

Unknown zei

ABSOLUTELY gorgeous, Chimene!

Unknown zei

Nog bedankt voor de workshop! Het is zeker voor herhaling vatbaar! Helaas kan ik de 2 data in Heesch niet, maar hou het in de gaten.
Zodra ik mijn boekje af heb, laat ik je het weten.

Groetjes en knuffel,

Unknown zei

Ziet er allemaal weer heel mooi uit.
gr,Lean

Romy zei

Wow, wat gaaf is dat! Ziet er heel goed uit!

marijke zei

jemineetje wat is dit toch allemaal gaaf weer wat je hebt gemaakt

Timcso zei

Absolute amazing! I look at it, I look at it and I take delight!!:)

rosaliaa zei

absolutely amazing!!!

Pia zei

OMG what a beautiful altered items, love al the fantasic details and lovely colours

Lesley Edmonds zei

Everything you make is just so pretty. I love it all.
Lesley x

Maria zei

Prachtige werkstukken had je voor de workshop gemaakt. Ik schaam dan ook diep dat ik het nog niet af heb gemaakt. Ik heb sindsdien eigenlijk nog helemaal niet gescrapt. Maar nu de rust is weer gekeerd, ga ik gauw aan de slag.
Groetjes, Maria

Annette zei

Absolutely beautiful and stunning! Love your little drawers, they are so shabby! Your altered book is amazing, you are so talented!

Anoniem zei

Prachtig Chimene! Ik had al bij iemand op haar blog (weet niet meer wie?) een foto gezien van dat kastje - iedereen doet er weer wat anders mee hè? Echt geweldig!!!

Lucy Edson zei

Gorgeous!! Your altered book is fabulous so shabby and the details are incredible!

marije zei

Jaaaaa ik heb er ook 1 gemaakt hoor! lang leve de action. anna-marije was er heel blij mee! hij is ook wel echt helemaal in mijn style gemaakt. thanks girl voor de tip en tot de 23e bij scrapdomain!

McMGrad89 zei

Very impressive!

liszha zei

Ik ben verliefd op dat kastje! Ga je die workshop nog eens doen?