vrijdag 23 maart 2012

Bedankt / giveaway / voorjaarstaart

.
Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve en leuke reacties afgelopen week. Heel veel persoonlijke mailtjes en sms'jes heb ik gekregen. Helemaal super!
Koffietijd was geweldig om te doen en om mee te maken. Loretta en Quinty hadden nog nooit van scrappen gehoord maar waren heel belangstellend. Ze hebben zelfs nog even mee zitten scrappen.

De reacties die ik heb gekregen op de WebWinkel waren hartverwarmend. Dank jullie wel!!!!!
Er staat weer een nieuwe workshop bij: WorkshopVoorjaarstaart maken met groen decoraties.
Dus heb je lente kriebels doe dan met ons mee.


Je kunt nog steeds meedingen
naar de tegoedbon van 25,- te besteden in de WebWinkel: ...met een creatieve label. Het enige dat je hoeft te doen is een link naar de webWinkel op jouw blog of site te plaatsen en aan mij een berichtje achterlaten dat je dit gedaan hebt. Volgende maand verloot ik onder de deelnemers de tegoedbon.

De knotsgekke kaarten en scrap beurs was ook een groot succes. De planning was om een aantal gratis workshops te geven maar de mensen stonden in de rij te wachten om mee te doen dus we hebben overal stoelen vandaan gehaald en hebben er 1 grote doorlopende workshop van gemaakt. Ik heb bij een aantal deelnemers al op hun blog gelezen hoe blij ze waren met het resultaat.:)


Dan nog een foto van het thuisfront.
Annemijn heeft Annelinde leren fietsen! Wat een geweldige grote zus is Annemijn!Ik wens jullie een heel zonnig en creatief weekend!
Liefs Chimene

2 opmerkingen:

Maia zei

Helaas heb ik koffie tijd gemist, eens kijken of ik het nog kan vinden bij uitzending gemist misschien?
Wat een super leuke foto van je twee meiden!
Dat is het leuke nu dat " grote zus" kan helpen!
Fijne week!
Groetjes Maia

Soraya zei

Geweldige foto van je meiden! Hug, Soraya x