vrijdag 16 maart 2012

Koffietijd / beurs / webwinkel

Een berichtje volop nieuws!!

Morgenochtend om 10.00 uur (zaterdag) ben ik te gast bij Koffietijd! Ik praat dan met Loretta en Quinty over het scrappen en wieweet scrappen ze nog even mee. Verder zullen we het hebben over de Knotsgekke Kaarten Dagen waar ik morgen op de beurs sta. Ik sta bij Creatief met Foto's op stand nr. 112 en zal daar een aantal kleine workshops verzorgen. Je kunt gewoon aanschuiven. ( beperkt aantal plaatsen). Dus morgen om 10 uur allemaal de tv op RTL4 en daarna allemaal richting Den Bosch:)

Ik heb sinds kort een eigen webwinkel ...met een creatieve label Je vindt hier o.a. workshops, hobby kits, (handgemaakte) woonaccessoires, cadeau artikelen, van alles voor kinderen & baby's, brocante, handbeschilderde serviezen en nog veel meer.

Wil je in aanmerking komen voor een cadeaubon t.w.v. 25,00 euro te besteden bij ...met een creatieve label. Zet dan een link naar www.meteencreatievelabel.nl  op je blog of site en laat hier een berichtje achter. Je hebt de tijd tot 16 april, dan zal ik een cadeaubon van 25,00 euro verloten onder de deelnemers. Doe mee!



Liefs,
Chimene

6 opmerkingen:

Jenneke zei

Heey Chimene, bij Koffietijd, wat gaaf!! Anne vertelde het me maar zei dat je vrijdag (vandaag dus) bij de dames aan tafel zou zitten. Dus, je raadt het al: ik zat keurig op tijd voor de buis! Maar helaas, geen Chimene! En morgen kan ik niet kijken want dan ben ik de hele dag weg...:-(
Wat jammer nou. Misschien via Uitzending Gemist?
In ieder geval heel veel succes!! En ook veel plezier op de beurs! Petra en ik hebben het donderdag enorm naar ons zin gehad!
En natuurlijk gefeliciteerd met je webwinkel!!

XXXJenneke

Maria zei

Wat leuk Chimene! Ik zet straks de t.v. aan. Gefeliciteerd met je winkeltje, dat ik ga op mijn gemakt bekijken.
Veel plezier op de beurs!
Groetjes, Maria

Romy zei

Wat gaaf! Ik ga mijn vader vragen om het op te nemen. Ik ben heel benieuwd:)
Gefeliciteerd met je webwinkel! Ik ga binnenkort zeker even rondneuzen!

redscrap zei

dat is een kroon op je werk, veel plezier met alle leuke dingen die in het verschiet liggen

marije zei

gaaf ik heb het gezien hoor! leuk! je zag er goed uit!

Soraya zei

Wat leuk, ik heb natuurlijk gekeken. En uiteraard gefeliciteerd met je nieuwe site en webwinkel. Hug, Soraya